SEO

OPTIMIZARE SI PROMOVARE

Strategii SEO cu care sa iti cresti vizibilitatea online!

Optimizarea SEO presupune atat implementarea regulilor generale pe website cat si a celor specifice business-ului tau .

Pentru a putea duce compania pe drumul spre succes, trebuie sa ai un plan bine pus la punct!

ITMM se ocupa de analiza, optimizare, strategie de marketing si promovare pentru tine!

EXTERNALIZEAZA , ECONOMISESTE TIMP SI RESURSE SI DEVOLTA-TE INTELIGENT!

BENEFICIILE TALE SUNT:

Noi cream tot ceea ce inseamna ONLINE

ANALIZA

Pentru a promova afacerea, brandul, produsele sau serviciile, trebuie sa fii pregatit cu o strategie excelenta, bazata pe o analiza completa a afacerii tale, a cerintelor si asteptarilor tale, a resurselor disponibile si a bugetului companiei.

PLANIFICAREA

Analiza tendintelor in marketing, constientizarea concurentei si crearea strategiei sunt primii pasi care trebuie ii vom lua pentru a crea cel mai bun continut pentru clientii tai.

SEO te ajuta sa ajungi la traficul de calitate si sa fii mai vizibil pentru cei interesati de afacerea ta iar cu strategiile corecte sa ii transformi din utilizatori in clienti.

CONTINUT DE CALITATE

SEO iti poate oferi informatii importante despre comportamentul si interesul clientilor.

Vedem care sunt cele mai relevante cuvinte cheie pentru afacerea ta si pregatim un continut de calitate care sa se potriveasca noilor tendinte din piata.

ANALIZA. STRATEGIE. CONTINUT, CUVINTE CHEIE, APOI DESIGN

OPTIMIZARE ON-PAGE AND OFF-PAGE

OPTIMIZARE

Optimizam motorul de cautare pentru ca tu sa ajungi la clientii tai mai repede si sa poti construi o relatie de lunga durata cu acestia.

Alti pasi importanti de care ne ocupam pentru tine sunt: evaluarea si optimizarea tehnica a website-ului, crearea de link-uri si dezvoltarea link-urilor externe si definirea cuvintelor cheie.

CEL MAI BUN RANKING

Specialistii nostri iti ofera suportul necesar pentru ca tu sa poti concura cu succes pe piata digitala, sa poti creste in clasamentul cautarilor si sa poti avea un trafic mai mare pe website.

Analizam constant piata si sa fii intotdeauna pregatit sa iti adaptezi strategiile in functie de schimbarile care apar in tendinte.

STRATEGII PE TERMEN LUNG

O strategie buna si o implementare corecta vor mentine o clasare optima in cautari, pe termen lung.

Noi vrem ca tu sa fii printre primii. De aceea suntem atenti la la tendintele din piata, la afacerea ta si la strategiile tale si ale concurentilor tai.

DIGITAL ESTE INTOTDEAUNA MAI USOR

Dezvolta-ti afacerea si creste-ti veniturile folosind una dintre cele mai de succes componente ale marketingului!

Alege serviciile noastre de SEO iar noi ne ocupam sa promovam produsele si serviciile tale prin tehnologii digitale precum calculator, telefon mobil si alte suporturi sau platforme digitale.

ONLINE MARKETING

In prezent, multe domenii au o parte semnificativa din vanzari realizate in online, deoarece comertul electronic a evoluat foarte mult de la inceputul sau.

Marketingul online este extrem de important si are un impact mare atat asupra vietii consumatorilor, cat si a companiei.

BRAND AWARENESS

Unul dintre pasii cheie in promovarea unui produs sau serviciu este constientizarea brandului.

Scopul principal este de a face ca piata tinta sa iti recunoasca marca. Si acest lucru poate fi posibil doar cu o strategie aprofundata, de care specialistii in marketing se ocupa temeinic.

DIGITAL MARKETING

BRANDING SI O EXPERIENTA BUNA PENTRU UTILIZATORI

CREDIBILITATEA BRANDULUI

Castiga increderea utilizatorilor daca esti in clasamentul cautarilor printre primii. Clientii trebuie sa te contacteze cu usurinta, sa te cunoasca si sa iti inteleaga serviciile.

Cu cat ajungi la mai multi utilizatori si esti mai popular, cu atat oferi clientilor ideea ca esti unul dintre cei mai mari jucatori din industrie. Hai sa ne ocupam de imaginea ta!

CONSTRUIESTE RELATIA CU CLIENTII

Modul in care consumatorii interactioneaza cu afacerea ta se schimba in mod constant. De aceea, noi te ajutam sa te adaptezi rapid pentru a indeplini cerintele actuale ale pietei.

SEO este cheia pentru a ajunge la persoane cu adevarat interesate si pentru a-i transforma in clienti, plasand website-ul tau cat mai sus posibil.

O EXPERIENTA MAI BUNA PENTRU UTILIZATORI

Consumatorii de astazi sunt cumparatori informati. Ei folosesc internetul ca instrument pentru descoperirea, învatarea, compararea produselor si pentru luarea unei decizii in mod independent.

Daca vrei sa fii vizibil pentru publicul tau tinta si nu numai si sa ii motivezi, trebuie mai intai sa oferi un website cu continut de inalta calitate, care sa ofere informatii relevante pentru acestia.

SOLUTII PERSONALIZATE

TARIF LUNAR
TIP ABONAMENT

  • Platesti o taxa fixa in fiecare luna in schimbul unei game largi de servicii convenite.
  • Aceasta este cea mai folosita metoda deoarece ofera cel mai mare randament al investitiilor.
  • Acest tip de aranjament include, de obicei, rapoarte de analiza periodice, imbunatatiri de continut, comunicate de presa, link building, noi cuvinte cheie si optimizare.
Popular

CATEGORII DE SERVICII
LA PRETURI FIXE

  • De multe ori, inainte ca un client sa accepte un tarif lunar, va prefera contractarea anumitor servicii determinate.
  • Audit SEO al website-ului, pentru a determina atat punctele forte cat si cele slabe.
  • Analiza concurentiala, precum si cea a cuvintelor-cheie care au cel mai mare potential sa aduca un randament pozitiv, tinand cont de regulile generale dar si de cele specifice!

TARIF
PROJECT - BASED

  • Acest tip de tarif este similar cu contractarea unor categorii de servicii, insa acestea sunt solutii personalizate dezvoltate special pentru fiecare client in parte.
  • Stabilirea tarifului variaza in functie de proiect.

CONSULTANTA ORARA

  • Reprezinta o taxa pe ora in schimbul serviciilor sau a informatiilor.
  • Consultantii nostri sunt pregatiti sa ofere solutiile cele mai potrivite pentru business. Prezenta in online si promovarea sunt vitale pentru succesul unei afaceri.

Follow us on social

Afacerea ta are nevoie de o schimbare?
Hai sa ii dam un impuls in mediul online!

Mobil: 0730.178.723

Fix: 021.655.47.94

E-mail: office@itmm.ro

×