INTREBARI

FRECVENTE

Ai intrebari despre serviciile IT?

Gasesti mai jos raspunsuri la cateva intrebari pe care le-ai putea avea atat despre calculatorul tau si posibilele erori cat si despre serviciile online!

Daca tot nu te-ai lamurit, ne poti contacta prin telefon sau e-mail!

Ce probleme are calculatorul tau?

Problema poate fi de la un driver daca ati instalat un echipament de curand. In caz ca nu s-a modificat configuratia de curand, cea mai posibila cauza este temperatura crescuta a procesorului si ar trebui curatate/schimbate ventilatoarele.

Primul lucru trebuie verificata starea bateriei mouse-ului si daca trebuie schimbata. Al doilea lucru trebuie schimbata mufa USB folosita, pentru ca poate fi o problema de viteza (USB 1.0, 1.1, 2.0, 3.0 – cel mai des se intalneste aceasta problema pe mufele USB 3.0 si mouse-ul este v2.0). Da, daca folositi mouse-ul pentru proiectare sau pentru gaming, da va recomandam sa schimbati mouse-ul cu unul cu fir.

Cel mai probabil este tastatura defecta sau au ramas taste apasate. Pot exista si alte cauze externe, in cazul in care aveti instalat un program de remote control sau daca aveti un virus pe calculator.

Nu. Stickurile USB sunt pentru transport de date sau pentru a pastra copii de siguranta a documentelor importante. In plus memoria unui flash USB este destul de mica. Va sfatuim sa achizitionati un Hard Disk intern daca mai aveti sloturi disponibile, sau in caz ca nu aveti (in cazul laptopurilor mai ales) sa schimbati Hard Disk-ul cu unul cu capacitate mai mare.

Ai intrebari despre serviciile online?

Prezenta in online este un pas extrem de important pentru afacerea ta!

In functie de profilul business-ului tau, trebuie sa te adaptezi dupa publicul pe care il vizezi!

Prin intermediul retelelor sociale poti pastra legatura cu clientii, poti raspunde la intrebari mult mai repede si poti promova produsele si serviciile pe care le oferi!

First of all, you have to make your presence known online. And you can do this through a website.

In online, every step must be done correctly because everything depends on each other.

For example,  you need to have a website with an easy-to-remember domain. The theme you choose must be optimized for search engines, as you will want to promote your business.

The content must be relevant and dynamic to attract as many visitors as possible.

Din 2013 furnizam servicii complete de IT atat pentru companii mici cat si pentru cele mari.

Noi ne ocupam de tot ce tine de IT, de la consultanta la service, de la mentenanta la retelistica iar in mediul online, te putem ajuta prin a-ti face prezenta, a crea website si a promova business-ul!

Pentru a reusi, este necesar sa ai un plan bine pus la punct. Cert este ca prezenta in online, sporeste orice afacere intr-un timp mai scurt!

Optimizarea motoarelor de cautare este extrem de importanta pentru succesul afacerii tale in online. Pentru a-ti imbunatatii performanta SEO, pentru a avea o vizibilitatea mai mare si pentru a creste traficul pe site trebuie sa implementezi o serie de tehnici necesare si sa ai strategii foarte bine puse la punct in acest sens.

Nu. Stickurile USB sunt pentru transport de date sau pentru a pastra copii de siguranta a documentelor importante. In plus memoria unui flash USB este destul de mica. Va sfatuim sa achizitionati un Hard Disk intern daca mai aveti sloturi disponibile, sau in caz ca nu aveti (in cazul laptopurilor mai ales) sa schimbati Hard Disk-ul cu unul cu capacitate mai mare.

Daca nu porneste deloc, componenta noua trebuie scoasa si dusa la garantie pentru a vedea daca nu cumva este defecta. Exista posibilitatea sa nu fie compatibila cu restul componentelor dv. Daca PC-ul porneste, dar nu intra in Windows, trebuie sa intrati in Safe Mode pentru a instala driverele.

Sunt multe cauze care pot duce la aceste probleme.

Calculatorul trebuie verificat in interior (componente). Pentru a face acest lucru in siguranta, recomandam vizita la un service specializat sau mai simplu, da-ne un telefon si hai sa rezolvam problema!

Suntem aici sa te ajutam!

Verificati calculatorul daca este bagat in priza. In cazul in care aveti un prelungitor cu buton, acesta trebuie sa fie pe pozitia ON.

Trebuie sterse fisierele temporare si oprite programele care se incarca si ruleaza inutil. Principalele programe trebuie updatate la zi, inclusiv sistemul de operare. Exista si posibilitatea sa aveti un virus. Recomandam si scanarea de virusi.

Daca laptop-ul dvs intra in standby, una dintre cele mai des intalnite cauze este temperatura ridicata. Laptop-ul trebuie curatat pentru a permite sistemului de ventilatie sa functioneze in parametrii normali.

Trebuie sterse fisierele temporare si oprite programele care se incarca si ruleaza inutil. Principalele programe trebuie updatate la zi, inclusiv sistemul de operare. Exista si posibilitatea sa aveti un virus. Recomandam si scanarea de virusi.

Prima data trebuie sa verificati daca sunt in Recycle Bin sau daca sunt sterse definitiv. In cazul in care sunt sterse definitiv, trebuie sa nu mai scrieti pe acea partitie (pentru a nu se suprascrie peste fisierele pe care le vreti sa le recuperati) si sa folositi programe de recuperat fisiere sterse. Unul gratuit este Recuva.

NU. Doua programe antivirus pot bloca complet calculatorul, sau se pot anula unul pe celalalt si asa virusii pot patrunde fara sa aveti nici o protectie. Trebuie sa alegeti un singur program antivirus.

Se poate intampla ca atunci cand se instaleaza actualizarile, calculatorul sa se blocheze, dar aceste situatii sunt foarte rare. In general actualizarile sunt pentru functionarea mai buna a programelor. Adaugarea de functii noi, sau de eliminare a vulnerablitatilor.

Trebuie verificate cablurile. Cablul de alimentare si cel pentru date Mai poate fi si o problema cu controller-ul, dar acest caz este foarte rar intalnit. Sfatul nostru e sa cumparati un alt hard-disk si daca sunt date importante pe el sa incercati sa recuperati datele de pe hard-disk.

Ai intrebari sau nelamuriri?
Suntem aici sa iti oferim raspunsurile pe care le cauti!

Mobil: 0730.178.723

Fix: 021.655.47.94

E-mail: office@itmm.ro

×